Zoeken
Zoeken

ZOOM Erlebniswelt aanbiedingen

ZOOM Erlebniswelt Informatie

ZOOM Erlebniswelt is een uitgestrekte dierentuin met drie verschillende themagebieden: Alaska, Afrika en Azië. Je zult versteld staan ??van de dieren die je hier kunt zien, van ijsberen tot tijgers en olifanten. De dierentuin is open van maandag tot zondag, van 9.00 uur tot 18.00 uur.

Dieren

De dieren in ZOOM Erlebniswelt zijn het hoogtepunt van de ervaring. In Alaska kun je ijsberen, wolven, elanden, rendieren en zeehonden zien. In Afrika kun je leeuwen, zebra's, giraffen en olifanten zien, terwijl Azië onder andere tijgers, kamelen en Aziatische olifanten herbergt. De dierenverblijven zijn ontworpen om zoveel mogelijk op de natuurlijke omgeving van de dieren te lijken, zodat bezoekers het gevoel krijgen dat ze zich in hun natuurlijke habitat bevinden.

Eten en drinken

Naast het bekijken van de dieren, kun je bij ZOOM Erlebniswelt ook genieten van lekker eten en drinken. Er zijn diverse restaurants en eetgelegenheden op het terrein waar je kunt genieten van snacks, maaltijden en drankjes.

Leeftijd

ZOOM Erlebniswelt is geschikt voor mensen van alle leeftijden. Het is een leuke en educatieve ervaring voor kinderen en volwassenen. Voor kinderen zijn er speciale activiteiten en speelgebieden, terwijl volwassenen kunnen genieten van de prachtige dieren en de rustige omgeving.

Bijzonderheden

ZOOM Erlebniswelt is niet zomaar een dierentuin. Het is een educatieve en interactieve ervaring die je laat zien hoe dieren leven in hun natuurlijke omgevingen. Er zijn ook educatieve programma's en rondleidingen beschikbaar voor diegenen die meer willen leren over de dieren. Ervaar het zelf en bezoek ZOOM Erlebniswelt voor een onvergetelijke dag vol avontuur en ontdekking!

ZOOM Erlebniswelt ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.