Zoeken
Zoeken

Alpaca Country aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Safaripark Beekse Bergen
Hilvarenbeek, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Ga op safari in eigen land en bekijk de 150 diersoorten te voet, vanuit je eigen auto of boek een rit in de safari-bus of boot. De kinderen vermaken zich op de speeltoestellen en een bezoek aan de roofvogelsafari is ook zeker de moeite waard.

Dierenrijk
Nuenen, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Middelgroot kindvriendelijk dierenpark met 60 verschillende Europese en Aziatische diersoorten. Er worden dagelijks leuke en leerzame dierenshows gegeven bij onder andere de olifanten en zeehonden. Ook zijn er zijn speeltuinen, een indoor speelpaleis en een leuke kinderboerderij.

De Oliemeulen
Tilburg, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Kleinschalig dierenpark met vreemde en onbekende dieren, opvangcentrum voor exotische dieren, reptielen, insecten en kleine zoogdieren. Durf jij een slang om je nek te houden of een vogelspin vast te houden? Bij de Oliemeulen kan het!

Alpaca Country Informatie

Stel je een plek voor waar de natuurlijke pracht van het platteland samenkomt met de charme van nieuwsgierige alpaca's. Dat is precies wat je kunt verwachten bij Alpaca Country in Oosterhout. Of je nu een gezinsuitje plant of gewoon even wilt ontsnappen aan de dagelijkse sleur, Alpaca Country biedt een betoverende ervaring die je niet snel zult vergeten.

De bewoners van Alpaca Country

Het kloppende hart van Alpaca Country wordt gevormd door zijn majestueuze alpaca's. Deze zachtaardige dieren zijn nieuwsgierig van aard en staan bekend om hun aaibare vacht. Tijdens je bezoek kun je deze charmante dieren van dichtbij ontmoeten, voeren en zelfs wandelen. De deskundige gidsen delen boeiende inzichten in het leven van de alpaca's, zodat je hun gedrag en gewoonten beter begrijpt.

Naast de alpaca's herbergt Alpaca Country ook andere dieren, zoals geiten, kippen en konijnen. De kinderen kunnen zich uitleven in hun interactie met deze pluizige vrienden en zelfs helpen bij het verzorgen.

Activiteiten voor een onvergetelijk bezoek

Alpaca Country biedt een scala aan activiteiten om je dag nog specialer te maken:

Alpaca-Wandelingen: Beleef de rust van de natuur terwijl je wandelt met vriendelijke alpaca's als metgezel. Een ervaring die zowel jong als oud zal bekoren.
Workshops en Demonstraties: Leer de kunst van alpacaverzorging, wolbewerking en andere ambachten tijdens boeiende workshops en demonstraties.
Picknicken: Geniet van een sfeervolle picknick te midden van de weelderige tuinen van Alpaca Country. Je kunt een picknickmand aanschaffen of je eigen lekkernijen meenemen.
Cadeauwinkel: Vergeet niet een aandenken aan je bezoek mee te nemen. In de cadeauwinkel vind je een verscheidenheid aan alpacagerelateerde producten, van warme alpacawollen kledingstukken tot handgemaakte sieraden.

Alpaca Country in Oosterhout is een exotische schat waar natuur en dierenliefde samenkomen. Plan vandaag nog je bezoek en dompel jezelf onder in de magische wereld van deze bijzondere plek.

Alpaca Country ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.