Zoeken
Zoeken

Alpacafarm de Koepelhoeve aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Safaripark Beekse Bergen
Hilvarenbeek, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Ga op safari in eigen land en bekijk de 150 diersoorten te voet, vanuit je eigen auto of boek een rit in de safari-bus of boot. De kinderen vermaken zich op de speeltoestellen en een bezoek aan de roofvogelsafari is ook zeker de moeite waard.

Dierenrijk
Nuenen, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Middelgroot kindvriendelijk dierenpark met 60 verschillende Europese en Aziatische diersoorten. Er worden dagelijks leuke en leerzame dierenshows gegeven bij onder andere de olifanten en zeehonden. Ook zijn er zijn speeltuinen, een indoor speelpaleis en een leuke kinderboerderij.

De Oliemeulen
Tilburg, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Kleinschalig dierenpark met vreemde en onbekende dieren, opvangcentrum voor exotische dieren, reptielen, insecten en kleine zoogdieren. Durf jij een slang om je nek te houden of een vogelspin vast te houden? Bij de Oliemeulen kan het!

Alpacafarm de Koepelhoeve Informatie

Op zoek naar een unieke ervaring in de wereld van dieren en natuur? Maak kennis met Alpacafarm de Koepelhoeve, een betoverende plek in het schilderachtige Oudenbosch, waar deze charmante Zuid-Amerikaanse dieren de hoofdrol spelen. Deze boerderij is niet alleen een paradijs voor alpacaliefhebbers, maar biedt ook een scala aan activiteiten voor het hele gezin. Lees verder om meer te ontdekken over deze bijzondere bestemming.

Ontmoet de Alpaca's

Alpaca's zijn intrigerende wezens, bekend om hun pluizige vacht en vriendelijke persoonlijkheden. Bij Alpacafarm de Koepelhoeve kun je deze fascinerende dieren van dichtbij ontmoeten en zelfs interactie met ze hebben. De boerderij huisvest een diverse kudde van alpaca's, elk met zijn eigen unieke karakter. Maak een ontspannen wandeling door het prachtige landschap van Oudenbosch terwijl je een van deze vriendelijke metgezellen aan je zijde hebt.

Activiteiten voor het hele gezin

Naast het bewonderen en ontmoeten van alpaca's, biedt de Koepelhoeve een reeks boeiende activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden. Leer meer over de alpaca's en hun geschiedenis tijdens informatieve rondleidingen op de boerderij. Voor de jongere avonturiers zijn er educatieve programma's en workshops om hen dichter bij de natuur te brengen en hen te leren over de zorg voor dieren.

Winkel en picknickplek

Na een dag vol avonturen kun je in de boerderijwinkel van Alpacafarm de Koepelhoeve terecht voor unieke souvenirs en producten die zijn gemaakt van de alpacawol. Geniet van een rustige picknick op het terrein en proef lokale lekkernijen terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op de boerderij.

Praktische informatie

Alpacafarm de Koepelhoeve is doorgaans geopend voor bezoekers van woensdag tot en met zondag. Het is raadzaam om vooraf te reserveren, vooral tijdens het drukke seizoen. De boerderij is rolstoeltoegankelijk en biedt faciliteiten voor kinderen en volwassenen.

Kortom, Alpacafarm de Koepelhoeve in Oudenbosch is een must-visit bestemming voor dierenliefhebbers, natuurliefhebbers en gezinnen die op zoek zijn naar een onvergetelijke dag in de buitenlucht. Breng een bezoek aan deze charmante boerderij en laat je betoveren door de elegantie en charme van alpaca's terwijl je geniet van alles wat de Koepelhoeve te bieden heeft.

Alpacafarm de Koepelhoeve ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.