Zoeken
Zoeken

Aquazoo Leerdam aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Diergaarde Blijdorp
Rotterdam, Zuid-Holland
0.0 (0 reviews)

Grote stadsdierentuin in Rotterdam met mooie ruime dierenverblijven. Veel dieren zijn goed van dichtbij te zien zoals de ijsberen en olifanten. Neem ook zeker een kijkje in de vlindertuin en het aquarium met onderwaterkoepel.

Avifauna
Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
0.0 (0 reviews)

Dierenpark met wel 1800 vogels in alle maten en kleuren en een aantal kleine zoogdieren. Bezoek een roofvogel-demonstratie en voer zelf de Lori's. Ook is er een grote speeltuin en diverse kinderattracties.

Avonturenboerderij Molenwaard
Groot-Ammers, Zuid-Holland
0.0 (0 reviews)

Op zoek naar een avontuurlijke dag uit met de hele familie? Bezoek dan Avonturenboerderij Molenwaard! Deze boerderij is niet zomaar een dierenpark, maar een avonturenboerderij waar je van alles kunt beleven. Ontdek de boerderijdieren, doe mee aan leuke activiteiten en geniet van heerlijk eten en drinken.

Aquazoo Leerdam Informatie

Aqua Zoo Leerdam is een aquarium in het Zuid-Hollandse plaatsje Leerdam. De dierentuin is begonnen als tentoonstelling met de onderwaterwereld als thema. Inmiddels is het uitgegroeid tot kleinschalig aquarium en dierenpark. Je kan er verschillende zeedieren bewonderen zoals zoutwatervissen, koralen, haaien, zeepaardjes, slakken en zee-egels. Daarnaast zijn er zoetwater aquaria en kleine landdieren te vinden als gifkikkers en schildpadden. Aqua Zoo Leerdam is een leuke en leerzaam uitje voor kinderen, familie en vrienden.

Aquazoo Leerdam ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.