Zoeken
Zoeken

AquaZoo Leeuwarden aanbiedingen

Entree

maandag 17 juni
Geldig t/m 05 januari 2025
€20,50 €14,35
-30%
Geldig t/m 05 januari 2025
v.a. €1,-
Bied mee!

Sfeerimpressie

AquaZoo Leeuwarden Informatie

Het park van AquaZoo Leeuwarden ligt vlakbij Leeuwarden in het recreatiegebied de Groene Ster. Het is een dierentuin waarbij de nadruk op waterdieren ligt, maar er zijn ook andere dieren te bewonderen. Het park heeft een natuurlijke uitstraling en er is zeker voor kinderen genoeg te beleven voor een leuk dagje uit.

De dieren

Bij AquaZoo Leeuwarden zie je vooral veel dieren die in of bij het water leven. Het park bezit een scala aan watervogels zoals pinguns, pelikanen, flamingo's, kraanvogels, ganzen en zwanen. Ook kan je in het park diverse kleine zoogdieren zien als zeeberen, bevers, zeehonden, wasberen, stokstaartjes, otters, doodshoofdaapjes en vleermuizen. Verder zijn er bij AquaZoo Leeuwarden reptielen, amfibien en insecten te zien.

Activiteiten

Voor de kinderen is er in AquaZoo Leeuwarden een leuke speeltuin waar ze lekker kunnen ravotten terwijl de ouders met een hapje en een drankje een oogje in het zeil houden vanaf het terras. Je kan ook alles vragen over de dieren tijdens de verschillende Zoo Times presentaties of een leuke speurtocht doen.

AquaZoo Leeuwarden ervaringen


4,0 op basis van 1 ervaringen.

4

Nicole

14-08-2021
Verdrietig

Voor kleine kinderen een leuk park, voor hun is er genoeg te doen. Het personeel is zeer vriendelijk. Voor de dieren vond ik het er minder gezellig uitzien. De otters konden bijna niet uit hun ogen kijken door het kroos waar ze in zwommen, de ramen van de verblijven waren niet schoon. Dit kan niet alleen aan bv. drukte liggen, want in andere dierentuinen kunnen ze het wel. Ik was echt in mineurstemming toen ik hier weg ging.