Zoeken
Zoeken

Artisklas Haarlem aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Artis
Amsterdam, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

In Amsterdam vind je Artis, de oudste dierentuin van Nederland en met ruim 900 verschillende diersoorten is dit ook een flinke dierentuin te noemen. Bekijk bijzondere diersoorten en verwonder je bij het aquarium en de vlindertuin over al het prachtige dat de natuur te bieden heeft.

Zee Aquarium Bergen aan Zee
Bergen aan Zee, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

Zeeaquarium met zeedieren uit verschillende gebieden, 230 soorten vissen, roggen, haaien en andere dieren, potvis expositie, grote schelpen collectie, gezellig en leerzaam, goed te combineren met een dagje strand, leuk voor groot en klein.

Van Blanckendaell Park
Tuitjenhorn, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

Kleinschalig dierenpark met verschillende exotische dieren, boerderijdieren en veel vogelsoorten. Op het park is grote speeltuin met klimtoestellen, glijbanen en een draaimolen waar de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken.

Artisklas Haarlem Informatie

Artisklas Haarlem is de kleinste dierentuin van Nederland. Het Haarlemse parkje is opgericht door een voormalig medewerker van de Amsterdamse dierentuin Artis en is geheel in het beheer van vrijwilligers. Van oorsprong is de dierentuin opgezet om kinderen meer te leren over dieren. Je vindt er uiteenlopende dieren van eekhoorns tot poolvossen en van stekelvarkens tot schildpadden. Het park is mooi ingericht en beschikt over een collectie opgezette dieren en aanverwante objecten die worden tentoongesteld in het Diorama. Artisklas organiseert speciale lessen voor kinderen en rondleidingen voor geïnteresseerden.

Artisklas Haarlem ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.