Zoeken
Zoeken

Avonturia Vogelkelder aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Diergaarde Blijdorp
Rotterdam, Zuid-Holland
0.0 (0 reviews)

Grote stadsdierentuin in Rotterdam met mooie ruime dierenverblijven. Veel dieren zijn goed van dichtbij te zien zoals de ijsberen en olifanten. Neem ook zeker een kijkje in de vlindertuin en het aquarium met onderwaterkoepel.

Avifauna
Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
0.0 (0 reviews)

Dierenpark met wel 1800 vogels in alle maten en kleuren en een aantal kleine zoogdieren. Bezoek een roofvogel-demonstratie en voer zelf de Lori's. Ook is er een grote speeltuin en diverse kinderattracties.

Avonturenboerderij Molenwaard
Groot-Ammers, Zuid-Holland
0.0 (0 reviews)

Op zoek naar een avontuurlijke dag uit met de hele familie? Bezoek dan Avonturenboerderij Molenwaard! Deze boerderij is niet zomaar een dierenpark, maar een avonturenboerderij waar je van alles kunt beleven. Ontdek de boerderijdieren, doe mee aan leuke activiteiten en geniet van heerlijk eten en drinken.

Sfeerimpressie

Avonturia Vogelkelder Informatie

Avonturia de Vogelkelder is de grootste dierenspeciaalzaak van de Benelux. Het allerleukste van Avonturia de Vogelkelder zijn natuurlijk de grotten en de ZOO met verschillende dieren. Je kunt hier alle dagen van de week de meest geweldige avonturen beleven.

Op expeditie

In Avonturia beleef je spannende momenten tijdens een leerzame natuurspeurtocht door de ZOO en het grottenstelsel. Help de onderzoekers bij de opgraving van een dinosaurus en verdien een leuk prijsje. Ga met het gezin op goudjacht. Je komt onderweg in contact met de meest bijzondere dieren uit het dierenrijk, waaronder verschillende soorten reptielen, maar ook vleermuizen en de reuzenspin. Kies je voor een avontuurlijke rondleiding, dan is de kans groot dat je een dier ook mag vasthouden.

Activiteiten

Je kunt bij Avonturia de Vogelkelder diverse arrangementen boeken voor grote groepen en het gezin. Verschillende arrangementen kunnen uitgebreid worden met een activiteit, bijvoorbeeld schatkistje verven, houtskooltekening maken, uilebal uitpluizen, sprinkhaan prepareren en nog veel meer.

Avonturia Vogelkelder ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.