Zoeken
Zoeken

Beleefboerderij Heierhof aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Safaripark Beekse Bergen
Hilvarenbeek, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Ga op safari in eigen land en bekijk de 150 diersoorten te voet, vanuit je eigen auto of boek een rit in de safari-bus of boot. De kinderen vermaken zich op de speeltoestellen en een bezoek aan de roofvogelsafari is ook zeker de moeite waard.

Dierenrijk
Nuenen, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Middelgroot kindvriendelijk dierenpark met 60 verschillende Europese en Aziatische diersoorten. Er worden dagelijks leuke en leerzame dierenshows gegeven bij onder andere de olifanten en zeehonden. Ook zijn er zijn speeltuinen, een indoor speelpaleis en een leuke kinderboerderij.

De Oliemeulen
Tilburg, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Kleinschalig dierenpark met vreemde en onbekende dieren, opvangcentrum voor exotische dieren, reptielen, insecten en kleine zoogdieren. Durf jij een slang om je nek te houden of een vogelspin vast te houden? Bij de Oliemeulen kan het!

Beleefboerderij Heierhof Informatie

Ben je op zoek naar een onvergetelijk avontuur in de natuur, omringd door vriendelijke dieren en talloze activiteiten voor jong en oud? Beleefboerderij Heierhof in het pittoreske Riethoven is de perfecte bestemming voor een dag vol plezier en educatie. Deze charmante boerderij biedt een breed scala aan activiteiten en mogelijkheden om het boerenleven van dichtbij te ervaren.

Dierenliefhebbersparadijs

Een hoogtepunt van Beleefboerderij Heierhof zijn natuurlijk de dieren. De boerderij herbergt diverse dierenrassen, van knuffelbare konijntjes tot imposante koeien. Kinderen en volwassenen kunnen interactie hebben met geiten, schapen, pony's, en nog veel meer. Het voeren en verzorgen van de dieren is een leerzame en leuke ervaring voor jong en oud. De vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en informatie te delen over de verschillende diersoorten.

Diverse Activiteiten

Naast de dieren biedt Beleefboerderij Heierhof ook een verscheidenheid aan activiteiten om je dag spannend te maken. Denk aan boerengolf, waarbij je een parcours aflegt tussen de weilanden met een klomp aan een stok in plaats van een golfclub. Of probeer de avontuurlijke speurtochten waarbij je de boerderij op een speelse manier verkent.

Voor de kleintjes is er een leuke speeltuin waar ze naar hartenlust kunnen klimmen en klauteren. En als je even wilt ontspannen, kun je genieten van een heerlijke picknick op de aangewezen plekken met een prachtig uitzicht over het platteland.

Educatieve Kansen

Beleefboerderij Heierhof streeft ernaar om bezoekers bewust te maken van het boerenleven en de landbouw. Daarom organiseren ze educatieve programma's en rondleidingen, waarbij je meer te weten komt over de geschiedenis van de boerderij en de moderne landbouwpraktijken. Het is een geweldige gelegenheid om het belang van duurzaamheid en het behoud van het platteland te begrijpen.

Of je nu een dagje uit plant met het gezin, op zoek bent naar een leuke groepsactiviteit, of gewoon wilt ontsnappen aan de drukte van het stadsleven, Beleefboerderij Heierhof in Riethoven biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke dag in de natuur. Kom langs en geniet van het plattelandse plezier en de gastvrijheid van deze charmante boerderij.

Beleefboerderij Heierhof ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.