Zoeken
Zoeken

Best Zoo aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Safaripark Beekse Bergen
Hilvarenbeek, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Ga op safari in eigen land en bekijk de 150 diersoorten te voet, vanuit je eigen auto of boek een rit in de safari-bus of boot. De kinderen vermaken zich op de speeltoestellen en een bezoek aan de roofvogelsafari is ook zeker de moeite waard.

Dierenrijk
Nuenen, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Middelgroot kindvriendelijk dierenpark met 60 verschillende Europese en Aziatische diersoorten. Er worden dagelijks leuke en leerzame dierenshows gegeven bij onder andere de olifanten en zeehonden. Ook zijn er zijn speeltuinen, een indoor speelpaleis en een leuke kinderboerderij.

De Oliemeulen
Tilburg, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Kleinschalig dierenpark met vreemde en onbekende dieren, opvangcentrum voor exotische dieren, reptielen, insecten en kleine zoogdieren. Durf jij een slang om je nek te houden of een vogelspin vast te houden? Bij de Oliemeulen kan het!

Best Zoo Informatie

Ten noorden van Eindhoven ligt Best Zoo. Het is een klein dierenpark waar ongeveer 70 verschillende diersoorten leven. Het park is ooit begonnen als particuliere verzameling exotische dieren en is sinds 1932 officieel een dierenpark. In het park is ook een grote speeltuin en een kinderboerderij.

De dieren

In Best Zoo kan je dieren van over de hele wereld zien. Leuk voor kinderen is dat je veel dieren ook van dichtbij kan bewonderen. Je ziet er verschillende soorten zoogdieren, reptielen en vogels zoals ringstaartmaki's, panters, doodshoofdaapjes, poema's, slingerapen, wasberen, kamelen, geiten, krokodillen en pelikanen.

Activiteiten

Best Zoo is een leuke en leerzame bestemming voor kinderfeestjes en schoolreisjes. Er zijn ook verschillende mogelijkheden voor groepen.

Best Zoo ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.