Zoeken
Zoeken

Hoeve Noordveld aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

AquaZoo Leeuwarden
Leeuwarden, Friesland
4.0 (1 reviews)

Dierenpark met de nadruk op waterdieren zoals flamingo's, pinguns en kraanvogels. Het park heeft een natuurlijke uitstraling en ook voor de kids is er genoeg te beleven. Zij kunnen spelen in de speeltuin of vermaken zich met een leuke speurtocht.

Sanjes Safari
Feanwalden, Friesland
0.0 (0 reviews)

Kleurrijke indoorspeeltuin met apenkooi, softplayhoek, luchtkussens en meer, dierenpark met 40 verschillende dieren, verkeerstuin met monorail en crossbaan, natuurmuseum aanwezig, leuk voor hele gezin.

Hoeve Noordveld Informatie

Hoeve Noordveld is de thuisbasis van een diverse en fascinerende verzameling dieren. Hier kun je oog in oog komen te staan met geiten, schapen, koeien, en zelfs exotische dieren zoals alpaca's. De dieren zijn liefdevol verzorgd en in een prachtige omgeving gehuisvest, waardoor ze in hun natuurlijke element kunnen gedijen. 

Een hoogtepunt voor jong en oud is de mogelijkheid om de dieren te voeren en te aaien. Dit hands-on contact biedt een leerzame ervaring en een diepere verbinding met de dierenwereld. Het zal je zeker een glimlach bezorgen om te zien hoe deze vriendelijke wezens genieten van je aandacht.

Activiteiten voor het Hele Gezin

Naast het bewonderen en interactie hebben met de dieren, heeft Hoeve Noordveld nog veel meer te bieden. Voor avontuurlijke geesten is er een uitgebreid netwerk van wandelpaden waar je kunt genieten van de prachtige natuurlijke omgeving en de frisse lucht. Het is de perfecte plek voor een ontspannen gezinswandeling of een romantische uitje.

Voor de kleintjes is er een leuke speeltuin waar ze naar hartenlust kunnen spelen terwijl ouders ontspannen op het nabijgelegen terras. Ook worden er regelmatig educatieve workshops en evenementen georganiseerd om kinderen bewust te maken van dierenwelzijn en de natuur.

Een Bezoek aan Hoeve Noordveld

Hoeve Noordveld is een betoverende bestemming die geschikt is voor gezinnen, stelletjes en individuele avonturiers. Of je nu komt om de dieren te ontmoeten, te genieten van de natuurlijke schoonheid of gewoon even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven, deze boerderij biedt voor ieder wat wils.

Plan vandaag nog je bezoek aan Hoeve Noordveld in Oude Bildtzijl en maak je klaar voor een dag vol plezier, ontdekking en verwondering te midden van de prachtige dieren en natuur. Het is een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Hoeve Noordveld ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.