Zoeken
Zoeken

Kamelenmelkerij Smits aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Safaripark Beekse Bergen
Hilvarenbeek, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Ga op safari in eigen land en bekijk de 150 diersoorten te voet, vanuit je eigen auto of boek een rit in de safari-bus of boot. De kinderen vermaken zich op de speeltoestellen en een bezoek aan de roofvogelsafari is ook zeker de moeite waard.

De Oliemeulen
Tilburg, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Kleinschalig dierenpark met vreemde en onbekende dieren, opvangcentrum voor exotische dieren, reptielen, insecten en kleine zoogdieren. Durf jij een slang om je nek te houden of een vogelspin vast te houden? Bij de Oliemeulen kan het!

Zoo Parc Overloon
Overloon, Noord-Brabant
8.0 (1 reviews)

Ruim opgezet dierenpark met natuurlijke verblijven, waar je op sommige plekken zelfs doorheen kunt lopen. Volg de Nature Trails door het park en bekijk de kleine panda's, tapirs, capibara's, neusberen en zeehonden. Op de kinderboerderij kunnen de kids de dieren aaien en knuffelen.

Kamelenmelkerij Smits Informatie

De Kamelenboerderij Hoeve Borago ligt in het Limburgse plaatsje Beesel, tussen Venlo en Roermond. Zoals de naam al zegt is het een kamelenboerderij waar de dieren gehouden worden voor de melkproductie. De kamelen zijn te bezichtigen voor publiek en je mag ze zelfs even aaien als je durft. Op de kamelenboerderij zijn in het voorjaar meestal ook jonge kameeltjes te bewonderen. Hoeve Borago heeft ook een winkel waar je bijvoorbeeld kamelenmelk en verzorgingsproducten kan kopen. Kamelenboerderij Hoeve Borago is vooral een leuk uitje voor kinderen, maar is ook geschikt voor een Oosterse high tea of picknick.

Kamelenmelkerij Smits ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.