Zoeken
Zoeken

Kamelenmelkerij Smits aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

GaiaZOO
Kerkrade, Limburg
0.0 (0 reviews)

Groot en prachtig aangelegd dierenpark met 100 verschillende diersoorten. Loop langs de grote natuurlijke dierenverblijven en sta oog in oog met de dieren. Kom kijken bij de voederpresentaties en roofvogel demonstraties, de kinderen kunnen lekker spelen in de meerdere speeltuinen en overdekte speelhal.

Mondo Verde
Landgraaf, Limburg
0.0 (0 reviews)

Themapark met wereldtuinen en dieren, mooi aangelegde internationale tuinen, veel vogelsoorten en zoogdieren. Met diverse attracties en speeltuinen is Mondo Verde een compleet dagje uit met de hele familie.

Kamelenmelkerij Smits Informatie

De Kamelenboerderij Hoeve Borago ligt in het Limburgse plaatsje Beesel, tussen Venlo en Roermond. Zoals de naam al zegt is het een kamelenboerderij waar de dieren gehouden worden voor de melkproductie. De kamelen zijn te bezichtigen voor publiek en je mag ze zelfs even aaien als je durft. Op de kamelenboerderij zijn in het voorjaar meestal ook jonge kameeltjes te bewonderen. Hoeve Borago heeft ook een winkel waar je bijvoorbeeld kamelenmelk en verzorgingsproducten kan kopen. Kamelenboerderij Hoeve Borago is vooral een leuk uitje voor kinderen, maar is ook geschikt voor een Oosterse high tea of picknick.

Kamelenmelkerij Smits ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.