Zoeken
Zoeken

Landgoed Hoenderdaell aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Artis
Amsterdam, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

In Amsterdam vind je Artis, de oudste dierentuin van Nederland en met ruim 900 verschillende diersoorten is dit ook een flinke dierentuin te noemen. Bekijk bijzondere diersoorten en verwonder je bij het aquarium en de vlindertuin over al het prachtige dat de natuur te bieden heeft.

Zee Aquarium Bergen aan Zee
Bergen aan Zee, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

Zeeaquarium met zeedieren uit verschillende gebieden, 230 soorten vissen, roggen, haaien en andere dieren, potvis expositie, grote schelpen collectie, gezellig en leerzaam, goed te combineren met een dagje strand, leuk voor groot en klein.

Van Blanckendaell Park
Tuitjenhorn, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

Kleinschalig dierenpark met verschillende exotische dieren, boerderijdieren en veel vogelsoorten. Op het park is grote speeltuin met klimtoestellen, glijbanen en een draaimolen waar de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken.

Sfeerimpressie

Landgoed Hoenderdaell Informatie

Op het platteland van Noord-Holland vind je Landgoed Hoenderdaell bij het plaatsje Anna Paulowna. Aan het landgoed ligt een groot natuurlijk stiltegebied waar je kan wandelen. In dit gebied leven ook dieren vrij in de natuur zoals edelherten, Schotse hooglanders en emoes. Op het Landgoed Hoenderdaell is ook een dierenpark en het opvangcentrum van Stichting Leeuw.

Dierenpark

Het dierenpark op Landgoed Hoenderdaell maakt goed gebruik van de ruimte en geeft de dieren grote en natuurlijke verblijven. Een aantal dieren worden opgevangen om ze een beter leven te geven, zoals gepensioneerde circusleeuwen en bruine beren. Maar je komt ook andere dieren tegen als ringstaartmaki's, damhertjes, kangoeroes, krokodillen, capibara's, wolven, wasberen, otters en kamelen.

Stichting Leeuw

Op het dierenpark is ook een groot opvangcomplex van Stichting Leeuw. Grote katachtigen zoals tijgers, leeuwen en panters worden hier tijdelijk opgevangen en waar mogelijk voorbereid op een leven in het wild. Ze leren bijvoorbeeld weer te jagen en bouwen meer conditie op zodat ze in het wild kunnen overleven. Stichting Leeuw werkt hiervoor aan de realisatie van natuurparken in het land van herkomst van deze dieren. De grote katten zijn ook voor bezoekers van het landgoed en het dierenpark te bewonderen.

Roofvogels

Landgoed Hoenderdaell laat je kennis maken met bijzondere roofvogels. De Valkenier is vanaf de start betrokken bij het landgoed en geeft dagelijks een spectaculaire roofvogelshow met meer dan vijftien imposante roofvogels. Naderhand is het mogelijk om de vogels van dichtbij te bewonderen en vragen te stellen. Wil je nog meer weten en leren over roofvogels? Landgoed Hoenderdaell biedt de mogelijkheid om een roofvogel workshop te volgen waarbij je een halve dag met deze bijzondere dieren en hun valkenier kan doorbrengen.

Landgoed Hoenderdaell ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.