Zoeken
Zoeken

MeerZoo aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Almere Jungle
Almere, Flevoland
0.0 (0 reviews)

Almere Jungle is een bijzondere dierentuin in Almere, waar educatie en bewustwording over de natuur centraal staan. Perfect voor een dagje uit met het gezin of als verjaardagsfeestje.

Sfeerimpressie

MeerZoo Informatie

MeerZoo is een kleinschalige dierentuin gelegen in de Noord-Oostpolder van Flevoland. De dierencollectie is uiteenlopend van vogels tot katachtigen en reptielen tot zoogdieren. Het dierenpark is begonnen als hobby van de eigenaar en wordt tegenwoordig professioneler aangepakt met dezelfde liefde voor de dieren.

Bij MeerZoo kan je dieren zien zoals eekhoorns, Bengaalse katten, cavia's, konijnen, chinchilla's, hagedissen, slangen, insecten, schildpadden, geiten, paarden, alpaca's, stinkdieren, ezels en neusberen. De dierentuin richt zich voornamelijk op diersoorten van het Amerikaanse continent.

Naast het laten zien van de dieren wil MeerZoo ook een educatieve functie vervullen en is het dierenpark tevens een zorgboerderij. De zorgboerderij levert een dagbesteding voor jongeren en volwassenen met en zonder een beperking en voor re-integratie.

MeerZoo ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.