Zoeken
Zoeken

Natuurcentrum Ameland aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

AquaZoo Leeuwarden
Leeuwarden, Friesland
4.0 (1 reviews)

Dierenpark met de nadruk op waterdieren zoals flamingo's, pinguns en kraanvogels. Het park heeft een natuurlijke uitstraling en ook voor de kids is er genoeg te beleven. Zij kunnen spelen in de speeltuin of vermaken zich met een leuke speurtocht.

Sanjes Safari
Feanwalden, Friesland
0.0 (0 reviews)

Kleurrijke indoorspeeltuin met apenkooi, softplayhoek, luchtkussens en meer, dierenpark met 40 verschillende dieren, verkeerstuin met monorail en crossbaan, natuurmuseum aanwezig, leuk voor hele gezin.

Natuurcentrum Ameland Informatie

Het Natuurcentrum Ameland laat je de natuur zien van het Waddeneiland Ameland, het Waddengebied en de Noordzee. Het Natuurcentrum is onderdeel van de Amelander Musea die gezamenlijk streven naar het behoud van en kennisgeving over de natuur op de Waddeneilanden. Educatieve elementen worden op een leuke manier gecombineerd met ervaren en beleven. Er zijn verschillende proefopstellingen en animaties te zien en er zijn regelmatig nieuwe exposities. Het Natuurcentrum Ameland heeft ook een groot zeeaquarium met allerlei mooie dieren die voorkomen in het waddengebied en de Noordzee. Daarnaast organiseert het Natuurcentrum diverse excursies die aansluiten bij bijvoorbeeld scholen en groepen.

Natuurcentrum Ameland ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.