Zoeken
Zoeken

Plaswijckpark aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Diergaarde Blijdorp
Rotterdam, Zuid-Holland
0.0 (0 reviews)

Grote stadsdierentuin in Rotterdam met mooie ruime dierenverblijven. Veel dieren zijn goed van dichtbij te zien zoals de ijsberen en olifanten. Neem ook zeker een kijkje in de vlindertuin en het aquarium met onderwaterkoepel.

Avifauna
Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
0.0 (0 reviews)

Dierenpark met wel 1800 vogels in alle maten en kleuren en een aantal kleine zoogdieren. Bezoek een roofvogel-demonstratie en voer zelf de Lori's. Ook is er een grote speeltuin en diverse kinderattracties.

Avonturenboerderij Molenwaard
Groot-Ammers, Zuid-Holland
0.0 (0 reviews)

Op zoek naar een avontuurlijke dag uit met de hele familie? Bezoek dan Avonturenboerderij Molenwaard! Deze boerderij is niet zomaar een dierenpark, maar een avonturenboerderij waar je van alles kunt beleven. Ontdek de boerderijdieren, doe mee aan leuke activiteiten en geniet van heerlijk eten en drinken.

Sfeerimpressie

Plaswijckpark Informatie

Spelen, spelen en nog eens spelen: in Plaswijckpark ben je aan het juiste adres als je kind van klimmen, klauteren en glijden houdt. Het park heeft namelijk veel verschillende gethematiseerde speeltuinen waar je zo een hele dag zoet bent. Maar er is meer. Plaswijckpark heeft naast Speelwijck ook Dierenwijck, een kleine dierentuin waar je heerlijk kunt rondkijken, en Wandelwijck: een heerlijk park waar je kunt picknicken, wandelen en uitrusten van een dagje spelen. Ook de hond mag mee naar het Rotterdamse Plaswijckpark.

Attracties

Plaswijckpark is een echt speeltuinenpark. Er zijn verschillende gethematiseerde speeltuinen in Speelwijck waar je kind zijn of haar hart kan ophalen en de fantasie kan gebruiken. Zo is er een Havenspeeltuin waar de speeltoestellen met boten en water te maken hebben. Maar ook een verkeerstuin waar de kinderen kunnen rondrijden in trapauto’s – en meteen iets van de verkeersregels leren. Er kan met slechter weer ook lekker binnen gespeeld worden. En zodra het zonnetje schijnt kun je je kleine aapjes in de Apenspeeltuin laten klimmen, klauteren en slingeren.

Dieren

In Dierenwijck kun je met het hele gezin genieten van diverse dieren. De dierentuin biedt huisvesting voor een diverse groep wilde dieren, zoals vari’s, uilen, ooievaars, neusbeertjes, lynxen en Aziatische kleinklauwotters. Maar kinderen mogen ook met geiten en schapen knuffelen op de Troetelweide. In de vrije vluchtvolière loop je tussen de vogels door en op de Zuid-Amerikaanse weide kun je alpaca’s en mara’s tegenkomen. Dierenwijck brengt je dichtbij de dieren zodat je ze goed kan bestuderen. De vraag rijst als snel: wie kijkt er nu naar wie?

Picknicken

Na een middag spelen en dieren kijken kun je terecht in Wandelwijck om uit te rusten. Hier kun je picknicken op de Picknickweide of aan de picknicktafels met de zelf meegenomen broodjes en drankjes. Maar ook gewoon lekker wandelen tussen het groen met de hond voordat de kinderen weer verder gaan spelen. Geniet het hele jaar door van de prachtige natuur.

Feestjes in Plaswijckpark

Plaswijckpark is een zeer toegankelijk en vooral kindvriendelijk park. Het is daarom ideaal voor kinderfeestjes en zeker ook voor schoolreisjes. De vele speeltuinen geven uren speelplezier voor kleine en grote kinderen. Aan iedereen is gedacht, zelfs aan het eten. Je kunt kiezen voor verschillende arrangementen inclusief eten, zoals pannenkoeken, lekker smullen van frietjes of een heerlijk gezond broodje. Door het jaar heen viert Plaswijckpark ook zijn eigen feestjes. Zo is er ieder jaar een Halloweenfeest en kun je met Pasen eieren zoeken in het park.

Eten & Drinken

Van al dat spelen krijg je dorst en misschien ook wel trek. In het restaurant vind je een uitgebreid buffet met vers belegde broodjes, salades, pannenkoeken, patat met een ruime keuze aan sauzen, lekkere snacks, koude en warme dranken. Geniet bijvoorbeeld van een lekker kopje koffie of een warme chocolade melk met een punt van Oma’s appeltaart. Iedere maand is er een speciaal broodje van de maand, zodat je iedere keer kunt variëren. Met mooi weer kun je ook genieten van het Haventerras bij de Havenspeeltuin.

Plaswijckpark ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.