Zoeken
Zoeken

Struisvogelboerderij Monnikenwerve aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Deltapark Neeltje Jans
Vrouwenpolder, Zeeland
0.0 (0 reviews)

Thema- en dierenpark met waterpark, aquarium met tropische vissen en dieren uit de Noordzee. Bezoek een zeehonden en zeeleeuwen show of een expositie over de Deltawerken en watersnoodramp.

Berkenhof's Tropical Zoo
Kwadendamme, Zeeland
0.0 (0 reviews)

Kleine tropische dierentuin en vlindertuin, tropische siertuinen en planten, 50 tropische diersoorten, leer meer over dinosauriërs, gezellig en leerzaam, fossielen collectie, leuk voor een gezinsuitje of schoolreisje.

Struisvogelboerderij Monnikenwerve Informatie

In Zeeuws Vlaanderen is de Struisvogelboerderij Monnikkenwerve gevestigd in de gemeente Sluis. Op de boerderij worden struisvogels gekweekt voor het vlees, de eieren en leer. Om mensen en kinderen uit de omgeving kennis te laten maken met deze dieren is de boerderij later ook geopend voor publiek. De openingstijden kunnen per seizoen verschillen. Je kan de loopvogels zien van kuiken tot volwassen vogel in de wei. In het winkeltje zijn diverse struisvogel-producten te verkrijgen.

Struisvogelboerderij Monnikenwerve ervaringen


10,0 op basis van 1 ervaringen.

10

Orna Stapel

16-04-2016
Wat een geweldige dag!

Wat is het ontzettend leuk op de struisvogelboerderij! Je kunt heel dicht bij de prachtige dieren komen en de gids genoot er overduidelijk van over deze bijzondere vogels te vertellen. Hij weet veel en is ontzettend leuk met kinderen. In het winkeltje werd ik vreselijk hebberig van alle fantastische produkten. Snel weer! Echt een aanrader!!!