Zoeken
Zoeken

Struisvogelboerderij Monnikenwerve aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa
Kerkwerve, Zeeland
0.0 (0 reviews)

Een prachtige ranch waar je kunt kennismaken met schattige alpaca's en Falabella-paarden. Naast het ontmoeten van deze dieren, kun je ook genieten van heerlijk eten en drinken en de serene omgeving van het platteland. Lees verder om meer te weten te komen over deze fantastische ranch.

Struisvogelboerderij Monnikenwerve Informatie

In Zeeuws Vlaanderen is de Struisvogelboerderij Monnikkenwerve gevestigd in de gemeente Sluis. Op de boerderij worden struisvogels gekweekt voor het vlees, de eieren en leer. Om mensen en kinderen uit de omgeving kennis te laten maken met deze dieren is de boerderij later ook geopend voor publiek. De openingstijden kunnen per seizoen verschillen. Je kan de loopvogels zien van kuiken tot volwassen vogel in de wei. In het winkeltje zijn diverse struisvogel-producten te verkrijgen.

Struisvogelboerderij Monnikenwerve ervaringen


10,0 op basis van 1 ervaringen.

10

Orna Stapel

16-04-2016
Wat een geweldige dag!

Wat is het ontzettend leuk op de struisvogelboerderij! Je kunt heel dicht bij de prachtige dieren komen en de gids genoot er overduidelijk van over deze bijzondere vogels te vertellen. Hij weet veel en is ontzettend leuk met kinderen. In het winkeltje werd ik vreselijk hebberig van alle fantastische produkten. Snel weer! Echt een aanrader!!!