Zoeken
Zoeken

Valkerij Manege Birds@Work aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Diergaarde Blijdorp
Rotterdam, Zuid-Holland
0.0 (0 reviews)

Grote stadsdierentuin in Rotterdam met mooie ruime dierenverblijven. Veel dieren zijn goed van dichtbij te zien zoals de ijsberen en olifanten. Neem ook zeker een kijkje in de vlindertuin en het aquarium met onderwaterkoepel.

Avifauna
Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
0.0 (0 reviews)

Dierenpark met wel 1800 vogels in alle maten en kleuren en een aantal kleine zoogdieren. Bezoek een roofvogel-demonstratie en voer zelf de Lori's. Ook is er een grote speeltuin en diverse kinderattracties.

Avonturenboerderij Molenwaard
Groot-Ammers, Zuid-Holland
0.0 (0 reviews)

Op zoek naar een avontuurlijke dag uit met de hele familie? Bezoek dan Avonturenboerderij Molenwaard! Deze boerderij is niet zomaar een dierenpark, maar een avonturenboerderij waar je van alles kunt beleven. Ontdek de boerderijdieren, doe mee aan leuke activiteiten en geniet van heerlijk eten en drinken.

Sfeerimpressie

Valkerij Manege Birds@Work Informatie

In Berkel en Rodenrijs, vlakbij Rotterdam en Den Haag ligt de Valkerij Manege Birds@Work. Het is een valkerij centrum waar je verschillende workshops kan volgen in de omgang met roofvogels en uilen. Onder leiding van erkende valkeniers beleef je een onvergetelijke dag en kom je oog in oog te staan met deze indrukwekkende en mooie vogels.

Er worden workshops aangeboden met diverse roofvogels en papegaaien. Ook worden er shows gegeven door de valkeniers waarbij je de vogels in vrije vlucht kan bewonderen. Valkerij Manege Birds@Work biedt mogelijkheden voor een geslaagde dag uit voor allerlei groepen, van kinderen tot bedrijven, scholen en familiefeesten.

Valkerij Manege Birds@Work ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.