Zoeken
Zoeken

Vlindersafari aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Safaripark Beekse Bergen
Hilvarenbeek, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Ga op safari in eigen land en bekijk de 150 diersoorten te voet, vanuit je eigen auto of boek een rit in de safari-bus of boot. De kinderen vermaken zich op de speeltoestellen en een bezoek aan de roofvogelsafari is ook zeker de moeite waard.

Dierenrijk
Nuenen, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Middelgroot kindvriendelijk dierenpark met 60 verschillende Europese en Aziatische diersoorten. Er worden dagelijks leuke en leerzame dierenshows gegeven bij onder andere de olifanten en zeehonden. Ook zijn er zijn speeltuinen, een indoor speelpaleis en een leuke kinderboerderij.

De Oliemeulen
Tilburg, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Kleinschalig dierenpark met vreemde en onbekende dieren, opvangcentrum voor exotische dieren, reptielen, insecten en kleine zoogdieren. Durf jij een slang om je nek te houden of een vogelspin vast te houden? Bij de Oliemeulen kan het!

Vlindersafari Informatie

De Vlindersafari is een indoorattractie gelegen in Gemert, Nederland. Bij aankomst ontvang je een kaartje en kun je vervolgens een prachtige tropische omgeving binnengaan waar vlinders vrij rondvliegen. De omgeving is zo ingericht dat het lijkt alsof je in de tropen bent beland. De Vlindersafari is het hele jaar door geopend en het bezoek is geschikt voor jong en oud.

Dieren

Het belangrijkste dier dat je kunt bewonderen tijdens de Vlindersafari zijn natuurlijk de vlinders! Er zijn meer dan 50 verschillende soorten vlinders aanwezig, afkomstig uit verschillende delen van de wereld. Je kunt ze van dichtbij bekijken terwijl ze rondvliegen en hun kleurrijke vleugels bewonderen. Naast vlinders zijn er ook andere insecten en tropische planten te vinden in de omgeving.

Eten en drinken

Na het bekijken van de vlinders kun je even bijkomen onder het genot van een hapje en drankje. Er is een restaurant aanwezig waar je kunt genieten van een heerlijke lunch of een kopje koffie met gebak. Er is voor ieder wat wils, van broodjes tot soep en salades. Het restaurant biedt ook vegetarische en glutenvrije opties.

Leeftijd

De Vlindersafari is geschikt voor alle leeftijden. Zowel kinderen als volwassenen zullen genieten van de kleurrijke vlinders en de tropische omgeving. Er is geen minimumleeftijd, maar jonge kinderen moeten wel onder toezicht van een volwassene blijven.

Bijzonderheden

Tijdens de Vlindersafari kun je niet alleen vlinders bewonderen, maar ook meer leren over deze insecten. Er zijn informatieve borden en medewerkers aanwezig die je meer kunnen vertellen over de verschillende soorten vlinders en hun leefgebieden. Ook kun je in de souvenirwinkel terecht voor leuke cadeautjes en boeken over vlinders. Verder is de Vlindersafari rolstoelvriendelijk en zijn er speciale rolstoelen beschikbaar voor bezoekers die minder mobiel zijn.

Vlindersafari ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.