Zoeken
Zoeken

Vogelrevalidatiecentrum Zundert aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Safaripark Beekse Bergen
Hilvarenbeek, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Ga op safari in eigen land en bekijk de 150 diersoorten te voet, vanuit je eigen auto of boek een rit in de safari-bus of boot. De kinderen vermaken zich op de speeltoestellen en een bezoek aan de roofvogelsafari is ook zeker de moeite waard.

Dierenrijk
Nuenen, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Middelgroot kindvriendelijk dierenpark met 60 verschillende Europese en Aziatische diersoorten. Er worden dagelijks leuke en leerzame dierenshows gegeven bij onder andere de olifanten en zeehonden. Ook zijn er zijn speeltuinen, een indoor speelpaleis en een leuke kinderboerderij.

De Oliemeulen
Tilburg, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Kleinschalig dierenpark met vreemde en onbekende dieren, opvangcentrum voor exotische dieren, reptielen, insecten en kleine zoogdieren. Durf jij een slang om je nek te houden of een vogelspin vast te houden? Bij de Oliemeulen kan het!

Sfeerimpressie

Vogelrevalidatiecentrum Zundert Informatie

Het Vogelrevalidatiecentrum Zundert ligt in Noord-Brabant. In het centrum worden inheemse vogels en kleine zoogdieren opgevangen die ziek of gewond zijn. De dieren worden verzorgd en zodra ze zijn opgeknapt weer vrijgelaten in de natuur. Naast het opvangen van de dieren zet het Vogelrevalidatiecentrum zich actief in voor natuureducatie en voorlichting. In de vorm van schoolprojecten, workshops, lezingen en excursies brengt het centrum iedereen wat dichter bij de natuur.

In het Vogelrevalidatiecentrum Zundert kan je verschillende vogelsoorten zien waaronder roofvogels en uilen. Verder beschikt het centrum over een natuurtuin en educatiecentrum. Er zijn diverse mogelijkheden voor kinderfeestjes, workshops, bedrijfsuitjes en scholen. Het vogelrevalidatiecentrum is gratis te bezoeken.

Vogelrevalidatiecentrum Zundert ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.