Zoeken
Zoeken

Alpaca Ranch d'n Achterhoek aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Apenheul
Apeldoorn, Gelderland
0.0 (0 reviews)

Groot dierenpark gespecialiseerd in apen en primaten met ruim 30 apensoorten en een aantal andere dieren. Bewonder de natuurgetrouwe verblijven en wandel tussen loslopende apen. De kids kunnen zich vermaken in leuke speeltuinen op het park.

Dolfinarium Harderwijk
Harderwijk, Gelderland
0.0 (0 reviews)

Het Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa, met dolfijnen en veel andere zeedieren. Bezoek de shows met dolfijnen, zeeleeuwen en walrussen. Er is voldoende speelruimte voor kinderen, ga op de foto met een dolfijn of je kunt zelfs blijven logeren.

Burgers' Zoo
Arnhem, Gelderland
0.0 (0 reviews)

Groot dierenpark met mooie natuurlijke leefgebieden waar verschillende dieren bij elkaar leven. Je vind er diersoorten uit alle werelddelen, van de Amerikaanse woestijn tot een tropisch regenwoud in de Bush. Bekijk ook de wonderlijke onderwater wereld van het Ocean gebouw.

Alpaca Ranch d'n Achterhoek Informatie

Ben jij op zoek naar een unieke ervaring in de natuur, omringd door prachtige dieren? Dan moet je zeker eens een bezoek brengen aan Alpaca Ranch d'n Achterhoek in De Heurne! Deze bijzondere plek biedt een geweldige gelegenheid om kennis te maken met schattige alpaca's en andere dieren, evenals een scala aan leuke activiteiten voor jong en oud.

Ontmoet de Dieren

Het hoogtepunt van je bezoek aan Alpaca Ranch d'n Achterhoek zijn natuurlijk de alpaca's zelf. Deze zachtaardige, pluizige dieren zijn ongelooflijk vriendelijk en nieuwsgierig. Je krijgt de kans om ze van dichtbij te bewonderen, ze te aaien en zelfs te voeren. Luister naar de boeiende verhalen over hun herkomst en gedrag van de deskundige gidsen terwijl je door de weides wandelt.

Naast alpaca's zijn er ook andere dieren te ontmoeten, waaronder geiten, kippen, en konijnen. Kinderen zullen dol zijn op de mogelijkheid om deze dieren te voeren en te knuffelen. Het is een geweldige gelegenheid om meer te leren over het boerenleven en het welzijn van dieren.

Leuke Activiteiten

Alpaca Ranch d'n Achterhoek biedt een verscheidenheid aan activiteiten om je dag nog specialer te maken. Maak een ontspannen wandeling met een alpaca aan je zijde en geniet van de rustige natuur om je heen. Deze wandelingen zijn niet alleen leuk, maar ook ontspannend en kunnen zelfs stress verminderen.

Voor de avontuurlijke zielen is er een spannende alpaca-speurtocht beschikbaar. Los raadsels op en volg aanwijzingen om de schat te vinden terwijl je nieuwe alpacavrienden je begeleiden.

Daarnaast kun je ook workshops volgen, zoals alpacawol vilten of sieraden maken. Hier leer je over de verschillende toepassingen van alpacawol en kun je je eigen creatieve stukken maken om mee naar huis te nemen.

Plan Jouw Bezoek

Alpaca Ranch d'n Achterhoek is de ideale bestemming voor gezinnen, stelletjes, en groepen vrienden die op zoek zijn naar een bijzondere dag in de natuur. De ranch is het hele jaar door geopend, dus je kunt op elk moment van het jaar genieten van deze unieke ervaring.

Dus waar wacht je nog op? Breng een bezoek aan Alpaca Ranch d'n Achterhoek en laat je betoveren door de charme van alpaca's en de rust van het platteland. Reserveer je plekje voor een onvergetelijke dag vol plezier en leerzame ervaringen!

Alpaca Ranch d'n Achterhoek ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.