Zoeken
Zoeken

Alpaca Wandeling Veluwe aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Apenheul
Apeldoorn, Gelderland
0.0 (0 reviews)

Groot dierenpark gespecialiseerd in apen en primaten met ruim 30 apensoorten en een aantal andere dieren. Bewonder de natuurgetrouwe verblijven en wandel tussen loslopende apen. De kids kunnen zich vermaken in leuke speeltuinen op het park.

Dolfinarium Harderwijk
Harderwijk, Gelderland
0.0 (0 reviews)

Het Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa, met dolfijnen en veel andere zeedieren. Bezoek de shows met dolfijnen, zeeleeuwen en walrussen. Er is voldoende speelruimte voor kinderen, ga op de foto met een dolfijn of je kunt zelfs blijven logeren.

Burgers' Zoo
Arnhem, Gelderland
0.0 (0 reviews)

Groot dierenpark met mooie natuurlijke leefgebieden waar verschillende dieren bij elkaar leven. Je vind er diersoorten uit alle werelddelen, van de Amerikaanse woestijn tot een tropisch regenwoud in de Bush. Bekijk ook de wonderlijke onderwater wereld van het Ocean gebouw.

Alpaca Wandeling Veluwe Informatie

Heb je ooit gedroomd van een magische ontmoeting met de zachte, grappige en oh-zo-charmante alpaca's? Nou, je dromen kunnen uitkomen op de Alpaca Wandeling Veluwe in Putten! Dit is dé plek waar je niet alleen de prachtige Veluwse natuur kunt verkennen, maar ook kunt genieten van het gezelschap van deze bijzondere dieren.

Knuffelbare Alpaca's

Laten we eerst even praten over de sterren van de show: de alpaca's zelf! Deze fluffy beestjes zijn afkomstig uit Zuid-Amerika en hebben een ongelooflijk zachte vacht. Ze zijn vriendelijk, nieuwsgierig en staan altijd klaar voor een selfie. De Alpaca Wandeling Veluwe biedt je de kans om met ze te wandelen en ze beter te leren kennen. Vergeet niet je camera mee te nemen, want deze wollige vrienden zijn super fotogeniek!

De Wandeling

Oké, dus je gaat wandelen met alpaca's. Hoe cool is dat? Je krijgt je eigen alpaca toegewezen, en het is echt als het maken van een nieuwe beste vriend. Samen trekken jullie de prachtige Veluwse bossen in, waar je kunt genieten van de rust en sereniteit van de natuur. De alpaca's zijn verrassend gemakkelijk te begeleiden, en je gids zal je alles vertellen wat je moet weten over deze schattige wezens.

Activiteiten voor het Hele Gezin

De Alpaca Wandeling Veluwe is niet alleen voor volwassenen - het is een geweldige activiteit voor het hele gezin! Kinderen zullen dol zijn op het knuffelen en wandelen met de alpaca's, en het is een unieke manier om ze te laten kennismaken met de natuur. Er zijn speciale kindertochten beschikbaar, zodat de kleintjes ook een onvergetelijke ervaring kunnen hebben.

Praktische Info

De Alpaca Wandeling Veluwe is het hele jaar door geopend, dus je kunt deze fantastische ervaring plannen wanneer het jou het beste uitkomt. Vergeet niet comfortabele schoenen aan te trekken en je te kleden naar het weer, want je gaat de natuur in. En maak je geen zorgen als je nog nooit een alpaca hebt ontmoet - de gidsen zijn super vriendelijk en weten alles wat er te weten valt.

Dus waar wacht je nog op? Trek je wandelschoenen aan, neem je camera mee, en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur met de Alpaca Wandeling Veluwe in Putten. Dit wordt een dag waar je nog lang over zult napraten!

Disclaimer: Pssst, alpaca's zijn verslavend schattig. We zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke alpaca-liefdeverslaving na je bezoek! 

Alpaca Wandeling Veluwe ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.