Zoeken
Zoeken

Het AlpacaBos aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Burgers' Zoo
Arnhem, Gelderland
0.0 (0 reviews)

Groot dierenpark met mooie natuurlijke leefgebieden waar verschillende dieren bij elkaar leven. Je vind er diersoorten uit alle werelddelen, van de Amerikaanse woestijn tot een tropisch regenwoud in de Bush. Bekijk ook de wonderlijke onderwater wereld van het Ocean gebouw.

Het AlpacaBos Informatie

Midden in het schilderachtige Lunteren schuilt een betoverend stukje natuur: Het AlpacaBos. Dit unieke park is een waar paradijs voor dierenliefhebbers en natuurfanaten. Of je nu op zoek bent naar een gezinsuitje, een romantische date in de natuur wilt beleven, of gewoon even wilt ontsnappen aan de dagelijkse sleur, Het AlpacaBos heeft voor iedereen iets te bieden.

De Bewoners van Het AlpacaBos

In Het AlpacaBos maak je kennis met de zachtaardige alpaca's, beter bekend om hun pluizige vacht en vriendelijke aard. Deze nieuwsgierige wezens zijn altijd in voor een knuffel en vinden het heerlijk om geaaid te worden. Leer niet alleen meer over hun boeiende levenswijze, maar ontdek ook hun geschiedenis en bijzondere eigenschappen via informatieve borden en boeiende gesprekken met de ervaren verzorgers.

Boeiende Activiteiten

Het AlpacaBos biedt een scala aan activiteiten om je dag nog specialer te maken:

  • Alpaca Wandelingen: Trek eropuit voor een ontspannende wandeling in het gezelschap van een alpaca. Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.
  • Voeren en Verzorgen: Ontdek de geheimen van het voeren en verzorgen van alpaca's. Je mag zelfs helpen bij het uitdelen van hun dagelijkse lekkernijen.
  • Leerzame Workshops: Neem deel aan boeiende workshops waar je alles te weten komt over de geschiedenis, wolproductie en het gedrag van deze bijzondere dieren.
  • Picknicken in de Natuur: Geniet van een sfeervolle picknick omringd door rustgevende natuur en het zachte gemurmel van alpaca's op de achtergrond.
  • Cadeauwinkel: Vergeet niet een kijkje te nemen in de cadeauwinkel om een blijvende herinnering aan je bezoek mee naar huis te nemen.

Praktische Informatie

Het AlpacaBos verwelkomt bezoekers van april tot oktober en is de ideale bestemming voor gezinnen, stelletjes en vriendengroepen. Tickets zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, en het is raadzaam om vooraf te reserveren vanwege de populariteit van het park. De locatie is goed bereikbaar, op slechts enkele minuten van het treinstation van Lunteren, met voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers. 

Of je nu een dierenliefhebber bent, een avonturier die nieuwe ervaringen zoekt, of simpelweg behoefte hebt aan een vredige ontsnapping uit het alledaagse leven, breng zeker een bezoek aan Het AlpacaBos in Lunteren voor een dag vol plezier, educatie en onvergetelijke momenten met deze charmante alpaca's.

Het AlpacaBos ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.