Zoeken
Zoeken

Hof van Eckberge aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Burgers' Zoo
Arnhem, Gelderland
0.0 (0 reviews)

Groot dierenpark met mooie natuurlijke leefgebieden waar verschillende dieren bij elkaar leven. Je vind er diersoorten uit alle werelddelen, van de Amerikaanse woestijn tot een tropisch regenwoud in de Bush. Bekijk ook de wonderlijke onderwater wereld van het Ocean gebouw.

Hof van Eckberge Informatie

Hof van Eckberge is een dieren- en attractiepark dat in 2011 werd geopend in Eibergen, Gelderland. Het park biedt een breed scala aan activiteiten, waaronder een binnenspeeltuin, bowling, mini-golf en diverse dierenverblijven. Het park is geopend van dinsdag tot en met zondag, van 10:00 uur tot 18:00 uur. Het park is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en er zijn ook faciliteiten beschikbaar voor baby's, zoals verschoonruimtes en flessenwarmers.

Dieren

Het park heeft een groot aantal dieren, waaronder alpaca's, stokstaartjes, geiten, konijnen, pauwen, vissen en vogels. Het park heeft ook een aantal exotische dieren, zoals slangen, spinnen en hagedissen, die te zien zijn in het reptielenhuis. Er zijn ook interactieve ervaringen mogelijk, zoals het voeren van dieren en het aaien van cavia's en konijnen.

Eten en drinken

Het park heeft een restaurant genaamd "Eckberge Eterij & Drinken" waar bezoekers kunnen genieten van een breed scala aan gerechten, waaronder vegetarische en glutenvrije opties. Er is ook een koffie- en theehuis waar bezoekers kunnen genieten van een kopje koffie of thee met een versgebakken taartje of een ijsje.

Leeftijd

Het park is geschikt voor alle leeftijden, hoewel sommige activiteiten meer geschikt zijn voor bepaalde leeftijdsgroepen. Jonge kinderen zullen genieten van de speeltuin en de kinderboerderij, terwijl oudere kinderen en volwassenen zich kunnen vermaken met activiteiten zoals bowling, mini-golf en de interactieve dierenervaringen.

Bijzonderheden

Hof van Eckberge is meer dan alleen een dierenpark. Het biedt een unieke ervaring met een breed scala aan activiteiten voor alle leeftijden. Het park organiseert ook regelmatig evenementen, zoals kinderfeestjes, schoolreisjes en bedrijfsuitjes. Er zijn ook verschillende educatieve programma's beschikbaar voor scholen en groepen. Hof van Eckberge is een uitstekende plek om een dag door te brengen met familie en vrienden, en het is zeker een bezoek waard.

Hof van Eckberge ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.