Zoeken
Zoeken

Kinderparadijs Malkenschoten aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Dolfinarium Harderwijk
Harderwijk, Gelderland
0.0 (0 reviews)

Het Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa, met dolfijnen en veel andere zeedieren. Bezoek de shows met dolfijnen, zeeleeuwen en walrussen. Er is voldoende speelruimte voor kinderen, ga op de foto met een dolfijn of je kunt zelfs blijven logeren.

Burgers' Zoo
Arnhem, Gelderland
0.0 (0 reviews)

Groot dierenpark met mooie natuurlijke leefgebieden waar verschillende dieren bij elkaar leven. Je vind er diersoorten uit alle werelddelen, van de Amerikaanse woestijn tot een tropisch regenwoud in de Bush. Bekijk ook de wonderlijke onderwater wereld van het Ocean gebouw.

Sfeerimpressie

Kinderparadijs Malkenschoten Informatie

Aan de rand van Apeldoorn ligt het Kinderparadijs Malkenschoten. Het recreatiegebied is begonnen als kinderboerderij. Intussen is er veel meer te doen en te beleven! Kinderparadijs Malkenschoten richt zich vooral op gezinnen met kinderen en is een fijne plek om samen een leuke dag door te brengen.

Dieren

Door het hele park van Kinderparadijs Malkenschoten zie je verschillende dieren zoals reptielen, schapen, geiten, konijnen, cavia's, ezeltjes, alpaca's en wallaby's. Bij de visvijver mag je de vissen voeren en er is een knuffelweide waar je de geitjes en schapen mag aaien.

Attracties

Naast de leuke dieren bekijken en knuffelen kan je bij Kinderparadijs Malkenschoten nog veel meer dingen doen. In het park zijn allerlei attracties waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Je kan er bijvoorbeeld hutten bouwen, bootjes varen, klimmen en klauteren, in de speeltuin spelen, waterfietsen, minigolfen, trampoline springen en natuurlijk lekker voetballen. Er zijn attracties en speeltoestellen die geschikt zijn voor kleine kindjes en voor grotere kinderen. Het Kinderparadijs maakt zijn naam zeker waar!

Kinderparadijs Malkenschoten ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.