Zoeken
Zoeken

Kinderparadijs Malkenschoten aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Burgers' Zoo
Arnhem, Gelderland
0.0 (0 reviews)

Groot dierenpark met mooie natuurlijke leefgebieden waar verschillende dieren bij elkaar leven. Je vind er diersoorten uit alle werelddelen, van de Amerikaanse woestijn tot een tropisch regenwoud in de Bush. Bekijk ook de wonderlijke onderwater wereld van het Ocean gebouw.

Sfeerimpressie

Kinderparadijs Malkenschoten Informatie

Kinderparadijs Malkenschoten is gelegen in Apeldoorn en is een populaire bestemming voor gezinnen met kinderen. Het park biedt tal van activiteiten voor kinderen, waaronder het bekijken van dieren, spelen in speeltuinen en het nuttigen van eten en drinken. Het park is open van maandag tot en met zondag en heeft verschillende openingstijden, afhankelijk van het seizoen.

Dieren

Een van de hoogtepunten van Kinderparadijs Malkenschoten zijn de dieren. Er zijn verschillende dieren te zien in het park, waaronder geiten, kippen, konijnen, ezels, varkens, schapen en koeien. Kinderen kunnen interactie hebben met de dieren door ze te voeren of te aaien. Er is ook een educatief programma waar kinderen kunnen leren over de verschillende dieren en hun leefomgeving.

Eten en drinken

Het park heeft verschillende opties voor eten en drinken, waaronder een café en een snackbar. Het café serveert diverse lekkernijen, waaronder ijs, gebak en snacks. De snackbar heeft een uitgebreid menu met onder andere friet, snacks en frisdranken. Er zijn ook picknicktafels beschikbaar voor wie zijn eigen eten en drinken mee wil nemen.

Leeftijd

Kinderparadijs Malkenschoten is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Er zijn speeltuinen en activiteiten voor jongere kinderen, terwijl oudere kinderen kunnen genieten van de dieren en educatieve programma's. Het park is ook geschikt voor schoolreisjes en verjaardagsfeestjes.

Bijzonderheden

Naast de dieren en speeltuinen heeft Kinderparadijs Malkenschoten nog meer bijzonderheden. Zo is er een mini-golfbaan en een treintje waarmee kinderen door het park kunnen rijden. Er is ook een natuurspeeltuin met een waterpomp en verschillende speelelementen. Het park organiseert ook regelmatig evenementen, zoals paaseieren zoeken en Halloweenfeestjes.

Kinderparadijs Malkenschoten ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.