Zoeken
Zoeken

Mochica Alpacas aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Apenheul
Apeldoorn, Gelderland
0.0 (0 reviews)

Groot dierenpark gespecialiseerd in apen en primaten met ruim 30 apensoorten en een aantal andere dieren. Bewonder de natuurgetrouwe verblijven en wandel tussen loslopende apen. De kids kunnen zich vermaken in leuke speeltuinen op het park.

Dolfinarium Harderwijk
Harderwijk, Gelderland
0.0 (0 reviews)

Het Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa, met dolfijnen en veel andere zeedieren. Bezoek de shows met dolfijnen, zeeleeuwen en walrussen. Er is voldoende speelruimte voor kinderen, ga op de foto met een dolfijn of je kunt zelfs blijven logeren.

Burgers' Zoo
Arnhem, Gelderland
0.0 (0 reviews)

Groot dierenpark met mooie natuurlijke leefgebieden waar verschillende dieren bij elkaar leven. Je vind er diersoorten uit alle werelddelen, van de Amerikaanse woestijn tot een tropisch regenwoud in de Bush. Bekijk ook de wonderlijke onderwater wereld van het Ocean gebouw.

Mochica Alpacas Informatie

Welkom bij Mochica Alpacas, een betoverende plek gelegen in het idyllische Zelhem, waar de elegantie van de natuur en de vriendelijkheid van alpaca's samenkomen om een onvergetelijke ervaring te bieden. Of je nu een dierenliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een uniek uitje, Mochica Alpacas heeft voor iedereen iets te bieden.

De Dieren van Mochica Alpacas

Bij Mochica Alpacas draait alles om deze prachtige en zachte dieren: alpaca's. Deze charmante wezens staan bekend om hun zachte vacht en nieuwsgierige persoonlijkheden. Hier kun je ze van dichtbij ontmoeten en zelfs deelnemen aan activiteiten zoals alpaca-wandelingen, waarbij je de kans krijgt om met deze vriendelijke dieren te wandelen terwijl je de serene omgeving van het Zelhemse platteland verkent.

Mochica Alpacas zet zich in voor het welzijn van hun alpaca's en biedt een veilige en liefdevolle omgeving voor deze dieren. Je zult merken dat de alpaca's goed worden verzorgd en dat ze graag in contact komen met bezoekers, wat zorgt voor onvergetelijke momenten.

Activiteiten bij Mochica Alpacas

Naast alpaca-wandelingen biedt Mochica Alpacas een scala aan andere leuke activiteiten voor het hele gezin. Hier zijn enkele hoogtepunten: 

  • Alpaca Voeren: Leer meer over de voeding van alpaca's en krijg de kans om ze met de hand te voeren. Het is een geweldige manier om een band te smeden met deze prachtige dieren.
  • Workshops en Demonstraties: Mochica Alpacas biedt regelmatig workshops en demonstraties over het houden en verzorgen van alpaca's. Dit is een educatieve en boeiende ervaring voor bezoekers van alle leeftijden.
  • Alpaca Souvenirs: In de cadeauwinkel van de boerderij kun je unieke alpaca-souvenirs kopen, van zachte alpaca-wollen producten tot handgemaakte kunstwerken.

Plan je Bezoek

Mochica Alpacas is een unieke bestemming in Nederland waar je kunt genieten van de rust en schoonheid van de natuur terwijl je in contact komt met lieve alpaca's. Het is een ideale plek voor gezinsuitjes, schoolreisjes of gewoon een ontspannen dagje uit. Vergeet niet om vooraf te reserveren om zeker te zijn van je plek, want deze magische ervaring is populair. Kom en ontdek de charme van Mochica Alpacas in Zelhem en maak herinneringen die een leven lang meegaan.

Mochica Alpacas ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.