Zoeken
Zoeken

Uilen- en Dierenpark De Paay aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Apenheul
Apeldoorn, Gelderland
0.0 (0 reviews)

Groot dierenpark gespecialiseerd in apen en primaten met ruim 30 apensoorten en een aantal andere dieren. Bewonder de natuurgetrouwe verblijven en wandel tussen loslopende apen. De kids kunnen zich vermaken in leuke speeltuinen op het park.

Dolfinarium Harderwijk
Harderwijk, Gelderland
0.0 (0 reviews)

Het Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa, met dolfijnen en veel andere zeedieren. Bezoek de shows met dolfijnen, zeeleeuwen en walrussen. Er is voldoende speelruimte voor kinderen, ga op de foto met een dolfijn of je kunt zelfs blijven logeren.

Burgers' Zoo
Arnhem, Gelderland
0.0 (0 reviews)

Groot dierenpark met mooie natuurlijke leefgebieden waar verschillende dieren bij elkaar leven. Je vind er diersoorten uit alle werelddelen, van de Amerikaanse woestijn tot een tropisch regenwoud in de Bush. Bekijk ook de wonderlijke onderwater wereld van het Ocean gebouw.

Sfeerimpressie

Uilen- en Dierenpark De Paay Informatie

Het uilen- en dierenpark De Paay is een particuliere dierentuin in het dorp Beesd, gelegen tussen Vianen en Zaltbommel. De eigenaar is ooit begonnen met het verzamelen van uilen en andere vogels in de grote tuin bij zijn huis. Inmiddels zijn er meerdere diersoorten te zien en is het park in weekenden geopend voor bezoekers.

De dieren

De collectie dieren bestaat voor het grootste deel uit vogels, en in het bijzonder uilen. Je kan er verschillende soorten oehoe's, kerkuilen en bosuilen zien. Ook zijn er andere mooie vogels zoals kraanvogels en papegaaien. Naast de flinke verzameling vogels zijn er in het uilen- en dierenpark De Paay ook kleine kangoeroes, doodshoofdaapjes, stokstaartjes, mangoesten en andere kleine zoogdieren te bekijken. Veel van de dieren kan je van heel dichtbij zien.

Uilen- en Dierenpark De Paay ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.