Zoeken
Zoeken

Vlindertuin de Kas aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Burgers' Zoo
Arnhem, Gelderland
0.0 (0 reviews)

Groot dierenpark met mooie natuurlijke leefgebieden waar verschillende dieren bij elkaar leven. Je vind er diersoorten uit alle werelddelen, van de Amerikaanse woestijn tot een tropisch regenwoud in de Bush. Bekijk ook de wonderlijke onderwater wereld van het Ocean gebouw.

Vlindertuin de Kas Informatie

Vlindertuin de Kas ligt in het prachtige Gelderland, in het dorpje Harskamp. De tuin is geopend van maart tot en met oktober en is dagelijks geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. De toegangsprijs voor volwassenen is €9,50 en voor kinderen van 3 tot 12 jaar €7,50. Kinderen jonger dan 3 jaar mogen gratis naar binnen. De tuin is gedeeltelijk toegankelijk voor rolstoelen en er is een parkeerplaats aanwezig.

Dieren

Vlindertuin de Kas is niet alleen de thuisbasis van honderden vlinders, maar ook van andere dieren. Je kunt hier verschillende soorten vogels spotten, zoals de zebravink en de diamantduif. Daarnaast kun je hier ook schildpadden en kikkers vinden. Er is zelfs een speciale kikkerpoel waar je de kikkers van dichtbij kunt bewonderen.

Eten en drinken

Na al dat wandelen en vlinders kijken heb je vast wel trek gekregen. Gelukkig heeft Vlindertuin de Kas ook aan de inwendige mens gedacht. Bij de entree vind je een gezellig terras waar je kunt genieten van koffie, thee en diverse lekkernijen. Op warme dagen is er zelfs een ijskraam aanwezig. Wil je een lunch of diner? Dan kun je terecht bij het naastgelegen pannenkoekenhuis.

Leeftijd

Vlindertuin de Kas is geschikt voor alle leeftijden. Jong en oud kunnen hier genieten van de kleurrijke vlinders en andere dieren. Ook voor kinderen is er genoeg te ontdekken en te leren in de educatieve ruimte. Hier kunnen ze van alles leren over de levenscyclus van de vlinder en kunnen ze hun eigen vlinder knutselen.

Bijzonderheden

Vlindertuin de Kas is niet zomaar een vlindertuin. Het bijzondere aan deze tuin is dat het is gevestigd in een oude kas uit 1932. De kas is gerestaureerd en omgebouwd tot een prachtige tuin waar je kunt genieten van de kleurrijke vlinders en andere dieren. Daarnaast is er ook een educatieve ruimte waar je van alles kunt leren over de vlinder en zijn leefomgeving. Een bezoek aan Vlindertuin de Kas is dan ook niet alleen leuk, maar ook leerzaam.

Vlindertuin de Kas ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.