Zoeken
Zoeken

Wildpark Het Aardhuis aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Apenheul
Apeldoorn, Gelderland
0.0 (0 reviews)

Groot dierenpark gespecialiseerd in apen en primaten met ruim 30 apensoorten en een aantal andere dieren. Bewonder de natuurgetrouwe verblijven en wandel tussen loslopende apen. De kids kunnen zich vermaken in leuke speeltuinen op het park.

Dolfinarium Harderwijk
Harderwijk, Gelderland
0.0 (0 reviews)

Het Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa, met dolfijnen en veel andere zeedieren. Bezoek de shows met dolfijnen, zeeleeuwen en walrussen. Er is voldoende speelruimte voor kinderen, ga op de foto met een dolfijn of je kunt zelfs blijven logeren.

Burgers' Zoo
Arnhem, Gelderland
0.0 (0 reviews)

Groot dierenpark met mooie natuurlijke leefgebieden waar verschillende dieren bij elkaar leven. Je vind er diersoorten uit alle werelddelen, van de Amerikaanse woestijn tot een tropisch regenwoud in de Bush. Bekijk ook de wonderlijke onderwater wereld van het Ocean gebouw.

Wildpark Het Aardhuis Informatie

Op de Veluwe vlakbij Apeldoorn vind je het Wildpark het Aardhuis, een museum en wildpark in één. Het park dankt zijn naam aan de Aardmansberg waarop het Aardhuis gebouwd is. Je kan op eigen gelegenheid door het wildpark wandelen, door de route te volgen kom je op de mooiste plekjes en kan je als je geluk hebt dieren zien als herten en wilde zwijnen. Het is ook mogelijk om een rondleiding met een natuurgids te volgen. In het museum is onder andere de jachtkamer van Willem III te bezichtigen. Verder is er voor kinderen een leuke speurtocht te vinden via de website en worden er regelmatig roofvogel-shows gegeven.

Wildpark Het Aardhuis ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.